De Bilde lovend over Club Brugge-speler “Hij heeft de meeste potentie”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Arnaut Danjuma Groeneveld begon explosief bij Club Brugge en groeide meteen uit tot een sterkhouder. Vervolgens liep hij een blessure op en is hij nog op zoek naar zijn beste vorm. Gilles De Bilde is echter lovend over de Nederlander.

16 mei 2019 07:52 - De Bilde vindt dat Danjuma van alle Club Brugge-spelers de meeste kans maakt om bij een Europese topclub terecht te komen. “Van alles van Brugge vind ik dát de speler met de meeste potentie voor een Europese topclub”, vertelt de analist aan Het Laatste Nieuws.

Marc Degryse vraagt zich echter af of alles mentaal wel top is bij Danjuma. “Maar zit alles lekker in zijn hoofd? Ik hoor dat hij zelf ook zeer overtuigd is dat ie Europese top is.” Danjuma is overigens na zijn blessure niet altijd zeker van een basisplaats bij Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.