De penaltymisser van Vanaken die ons bijna nog zuur opbrak: “Eerste keer dat ik beetje twijfelde”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken die een penalty mist, dat hadden we dit seizoen nog niet gezien. Uitgerekend in die levensbelangrijke match tegen Genk liep het mis voor onze Gouden Schoen, die dé kans op de 4-1 miste en zo het momentum miste om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen.

13 mei 2019 21:48 - De elfmeter van de immer koelbloedige spelmaker spatte tot zijn eigen frustratie uiteen op de dwarsligger. Geen 4-1, maar uiteindelijk in het slot van de match wel nog bijna 3-3. Gelukkig liep het dus goed af voor blauw-zwart. “Ik moet zeggen dat het de eerste keer was dat ik een beetje twijfelde over de hoek”, aldus Hans Vanaken bij Play Sports.

“Dan zie je dat je mist. Normaal ben ik voor mijn penalty altijd zeker in welke hoek ik wil trappen en ik weet niet waarom ik vandaag twijfelde, maar dat weten we weer voor de volgende keer. Het is de eerste die ik mis en laat ons hopen dat het ook de enige blijft”, besluit onze nummer 10.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.