Dit zijn de 21 spelers die morgen ‘Slag om Vlaanderen’ uitvechten op Gentse bodem

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

Ivan Leko heeft na de laatste training van vandaag zijn selectie bekendgemaakt voor de immer pittige topper tegen AA Gent. 21 spelers stappen morgen de bus op richting Ghelamco Arena.

04 mei 2019 19:29 - Wie er al zeker niet bij is, is Clinton Mata. Onze defensieve sterkhouder in bloedvorm kijkt geschorst toe. Daarnaast zijn er nog een paar blessuregevallen: Thibault Vlietinck en Matej Mitrovic. Sofyan Amrabat is na een weekje afwezigheid wel weer van de partij:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.