Dit zijn de verwachte opstellingen voor KAA Gent-Club Brugge

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

KAA Gent moet een flinke domper verwerken na de verloren bekerfinale tegen KV Mechelen. Club Brugge komt op bezoek bij de Buffalo’s. Het Nieuwsblad heeft de verwachte opstellingen vrijgegeven.

05 mei 2019 06:57 - Coach Jess Thorup grijpt in na het bekerfiasco tegen KV Mechelen. De Deen zet Alexander Sorloth naar verluidt op de bank. De Buffalo’s hebben nog steeds een waterkansje op Europees voetbal dus de drie punten zijn gewenst. Dejaeghere en Bezus zien hun goede invalbeurt beloond met een basisplaats.

Verwachte opstelling: Kaminski: Souquet, Bronn, Derijck, Asare: Verstraete, Odjidja, Bezus, Dejaegere, Yaremchuk, Dompé

Club Brugge moet in het spoor blijven van leider KRC Genk om nog kans te maken op de titel. Coach Ivan Leko en zijn manschappen willen niet zomaar opgeven. De Kroaat kiest waarschijnlijk voor Benoit Poulain als de vervanger voor Clinton Mata. Op de flanken beginnen Dennis en Diatta weer.

Verwachte opstelling: Horvath: Poulain, Mechele, Denswil: Dennis, Vormer, Vanaken, Rits, Diatta: Wesley, Schrijvers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.