Emotionele Leko zwaait Club uit met krop in de keel: “Dit zal ik misschien nooit meer meemaken”

©  Play Sports

Ivan Leko kreeg vanavond een pakkend afscheid in Jan Breydel en was daar na afloop dermate emotioneel en ondersteboven van dat hij met tranen in de ogen en krop in de keel voor de camera stond.

19 mei 2019 21:42 - “Ik ben geëmotioneerd. Door het contact met mijn staf en de supporters verwachtte ik wel iets, maar wat er na de wedstrijd is gebeurd, zag ik niet aankomen. Dit zijn momenten die ik als coach misschien nooit meer zal meemaken”, aldus een zichtbaar emotionele Leko.

“Het is ongelofelijk en ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Alleen een grote dankjewel voor alles en iedereen hier. Ik kan geen andere woorden vinden behalve dankjewel. Dit zijn dingen en momenten die misschien maar één keer in je leven voorvallen”, klinkt het bij Play Sports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.