Gentfans kunnen niet lachen met “triestig” seizoen en plannen opmerkelijke actie tegen Club

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

AA Gent greep afgelopen week naast de beker en dus is het een echt rampseizoen voor De Buffalo’s. De fans zijn dan ook vast van plan om zondag hun ongenoegen te uiten in de thuismatch tegen Club Brugge.

03 mei 2019 19:30 - “Leeg stadion tegen Brugge!” Met dat initiatief wil een deel van de blauw-witte aanhang protesteren tegen de huidige sportieve gang van zaken.
“Om onze stem te laten gelden van ons TRIESTIG seizoen gaan we helemaal niet aanwezig zijn in de Ghelamco Arena tijdens de match KAA Gent-FC Boerkes! SAMEN STERK!”, klinkt het fors.

AA Gent pakte in play-off 1 nog maar één puntje uit zes matchen en ligt na de pijnlijke nederlaag in de bekerfinale op koers om naast een Europees ticket te grijpen. Wat nog rest, is de eer redden. Te beginnen aanstaande zondag tegen aartsrivaal Club Brugge. Maar of dat dus met veel publiek zal zijn…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.