Hallucinant: na Jan Breydel besmeuren paars-witte vandalen nu ook Sclessin

Een groepje supporters van Anderlecht kon het afgelopen weekend niet laten om het Jan Breydelstadion te vandaliseren met graffiti en weinig fraaie opschriften en intussen heeft ook Standard het bezoek gekregen van een stelletje Brusselse onruststokers.

03 mei 2019 12:23 - In de Waalse media pakt men uitvoerig uit met de nieuwe vandalenstreken vanwege RSCA-supporters, dit keer uitgevoerd op Sclessin. Geen toeval natuurlijk want aanstaande zondag staat in het Astridpark in Brussel de immer beladen en vurige klassieker tussen Anderlecht-en Standard op het programma. De gemoederen lijken nu dan ook al danig verhit…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.