Hans Vanaken voor tweede jaar op rij verkozen tot ‘Profvoetballer van het Jaar’

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

De Gouden Schoen had hij al op zak en vanavond is Hans Vanaken ook nog eens verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Onze 26-jarige draaischijf volgt zichzelf op op de erelijst en bekroont zo een topseizoen waarin hij zowel qua doelpunten als assists ruim in de dubbele cijfers zit.

06 mei 2019 22:17 - Hans Vanaken mocht zijn trofee in ontvangst nemen op het Pro League Gala in Autoworld Brussel, een prijs die hij overigens te danken heeft aan zijn collega-voetballers en dat maakt het toch extra speciaal. Uiteindelijk eindigde de minzame Limburger met 361 punten, dat zijn er 13 meer dan Ruslan Malinovskyi. Alejandro Pozuelo eindigde als derde met 242 punten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.