Happy birthday Ruud! Kapitein blaast daags voor topper tegen Genk 31 kaarsjes uit

© Ruud Vormer Instagram

Voor Ruud Vormer is het een druk weekend. Onze noeste aanvoerder moet morgen vol aan de bak tegen leider Genk om zo de titeldroom van Club Brugge overeind te houden én vandaag is hij ook nog eens jarig.

11 mei 2019 16:37 - Onze geliefde kapitein blaast 31 kaarsjes uit, maar uitbundig vieren is er vanzelfsprekend niet bij gezien het immense belang van de (thuis)match van morgenavond.

Dan maar een bescheiden familietafereeltje, dachten ze ten huize Vormer. Het resultaat is te bewonderen op Instagram en er is uiteraard ook een dankwoordje bij voor alle Clubfans en andere mensen die voor hartelijke gelukwensen zorgde.

Bekijk HIER ook nog een speciale oproep van jarig Ruudje in de aanloop naar de cruciale kraker tegen het op de titel azende Genk!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.