Heeft Club een voordeel tegenover Genk? “Zij zitten mentaal in een zetel”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Sef Vergoossen werd in 2002 kampioen met KRC Genk. De voormalige oefenmeester vindt echter dat Club Brugge een voordeel heeft.

16 mei 2019 08:59 - Mentaal staat Club Brugge sterk. “Voor het seizoen verwachtte niemand dat Genk kampioen zou worden. Maar het staat al een tijdje aan de leiding en dan begint bij Club Brugge te spelen: Nog zes punten achter, nog drie. Onbewust heeft iedereen Club Brugge mentaal in een zetel gebracht.”

“Ze zeggen: Genk speelt het beste voetbal, Genk heeft de beste ploeg, Genk verdient het. Club heeft dus een gemeenschappelijke vijand gevonden: het is zij tegen de rest van België. Dat motiveert hen”, aldus voormalig KRC Genk-trainer Sef Vergoossen tegenover Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.