Hij was actief onder tal van topcoaches, máár: “Ivan Leko is de beste waar ik ooit mee gewerkt heb”

Het zal eventjes duren voor de wonden geheeld zijn bij de afzwaaiende sportieve staf van Club Brugge. Rudi Cossey, de voorbije twee seizoenen onze T2, is samen met Ivan Leko dan ook de enige die al gereageerd heeft op zijn vertrek bij Club Brugge.

22 mei 2019 18:54 - Vandaag doet de in het Oost-Vlaamse Geraardsbergen wonende assistent van Leko zijn verhaal in Het Nieuwsblad en hij weet niet wat nu precies geleid heeft tot het einde van de samenwerking met Club: “Er moet iets gebeurd zijn. Dat was voor ons vrij snel duidelijk. Ivan had het altijd over een gebrek aan respect, maar verder heeft hij dat op zichzelf verwerkt. Hij wou geen onrust in de groep tijdens die laatste beslissende maanden.”

Rudi Cossey, als speler ook nog actief bij Club Brugge, heeft in ieder geval veel lof voor Leko: “Het is de beste waar ik ooit mee gewerkt heb. En ik was al actief onder Vanhaezebrouck, Antheunis, Leekens, Muslin en nog anderen. Hij steekt er met kop en schouders bovenuit”, klinkt het overtuigd.

“Tactisch is hij immens sterk, maar ook zijn communicatie naar de spelers toe was goed. Leko wist hoe hij een speler moest benaderen die ontgoocheld was uit de ervaring van zijn eigen lange spelerscarrière. Hij zal het ver schoppen. De ploeg die hem neemt, zal er geen spijt van krijgen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.