Hoe zit het nu met komst van Gert Verheyen? Clement geeft stand van zaken

Gert Verheyen (analist)

Met Philippe Clement is er al één oude bekende neergestreken in Brugge en ook Gert Verheyen lijkt opnieuw op weg naar Jan Breydel. Onze iconische publiekslieveling zou als T2 de technische staf komen versterken, maar hoe zit het nu eigenlijk met zijn komst?

29 mei 2019 20:22 - “We hebben al een aantal gesprekken gevoerd met de huidige technische staf, maar spreken ook met nieuwe mensen. We willen niet al onze eieren in één mand leggen”, wordt Philippe Clement bij Sporza geciteerd.

“Gert Verheyen? Daar zijn we inderdaad mee aan het praten. We kunnen heel complementair zijn. Gert staat ook open voor de uitdaging, maar hij moet eerst een overeenkomst vinden met de club”, stelt onze nieuwe coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.