Ivan Leko groots in de nederlaag: “Genk was fantastisch dit seizoen, maar wij mogen ook trots zijn”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Het doek is gevallen voor Club Brugge, een nieuwe landstitel zal niet voor dit jaar zijn. Blauw-zwart ging gisteren met 2-0 onderuit op Sclessin waardoor het 1-1 gelijkspel van Genk in Brussel volstond om de hoofdvogel af te schieten. Ivan Leko had dan ook felicitaties in huis voor de kampioen.

17 mei 2019 13:46 - “Proficiat aan Genk want zij waren fantastisch dit seizoen. Wij mogen echter ook trots zijn op wat we gepresteerd hebben. Zondag tegen Antwerp willen we nog voor een mooie afsluiter van een mooi seizoen zorgen. De supporters waren fantastisch, zowel thuis als op verplaatsing, en dus moeten we hen iets teruggeven”, blijft Leko op en top gemotiveerd.

“Voor de fans is een match tegen Antwerp uiterst belangrijk en dus zullen we alles geven”, wil de Kroatische coach het belang van de laatste match niet minimaliseren. “Het is superjammer dat we die laatste wedstrijd niet spannend konden houden. Het gevoel dat nu overheerst, is dat mijn spelers fantastisch waren dit seizoen”, aldus de mogelijk afscheidnemende coach.

“We hadden hoge ambities, hebben hard gewerkt en vaak geweldig voetbal gebracht, zowel in de competitie als in de Champions League. We kenden een sterk seizoen, maar wat vandaag gebeurd is, kan gebeuren. We misten de frisheid en balcirculatie om hier het verschil te maken. We hadden wel veel balbezit, maar weinig open kansen”, analyseert een nuchtere Leko.

“Het was een kwestie van momenten en details, maar het was Standard dat op de juiste momenten scoorde. Soms win je en soms verlies je, al is deze nederlaag moeilijk om te accepteren. We hebben onze droom niet waargemaakt, maar we hebben wel alles gegeven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.