Ivan Leko houdt zich niet in over de VAR: “Sorry dat ik het zo eerlijk zeg, maar dat is mijn gevoel”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko moest na afloop van de met 0-1 gewonnen ‘Slag om Vlaanderen’ alwéér spreken over het optreden van de VAR. Die keurde de 0-2 van Club Brugge af én keurde ook de eerdere gelijkmaker van AA Gent af. Voer voor discussie dus en onze coach hield zich niet in.

06 mei 2019 08:13 - “Ik ben enorm blij dat we opnieuw kunnen winnen. Als trainer ben je bezig met voetbal en met jouw team, maar die fases met de VAR, die 0-2 van Hans Vanaken… Kijk, ik was altijd voor de VAR, ben voor de VAR en zal altijd voor de VAR zijn omdat die nodig is in het moderne voetbal, maar de videoref moet niet de hoofdrolspeler zijn in een voetbalmatch”, aldus Leko scherp.

“De VAR is gewoon een middel of een instrument om het voetbal te helpen om zo meer fair play te krijgen, maar wat er dit jaar gebeurt en dan in het bijzonder bij ons… Het is al de derde keer in de play-offs dat ons dit overkomt en dat maakt mij triest. Ik ben triest omdat de VAR elke keer man van de match is. Dat zou Wesley, Vanaken, Dejaegere, Vadis of Malinovskyi moeten zijn. Sorry dat ik het zo eerlijk zeg, maar dat is mijn gevoel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.