Ivan Leko voorspelt emotioneel afscheid: “Ik ga wenen” en “Dat ga ik nooit vergeten”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Het lijkt dus onafwendbaar, het afscheid van Ivan Leko. De Kroatische coach zit morgen zo goed als zeker een allerlaatste keer op de trainersbank van Club Brugge en voorspelt nu al een avond vol emotie.

18 mei 2019 12:16 - “Ik ga wenen zondag. Het wordt een emotionele avond voor mij. Zeker met de fans. Ik ga nooit vergeten hoe ze mij gesteund hebben na het moeilijkste moment uit mijn leven (Operatie Propere Handen, red.). Ineens stond mijn foto op alle nieuwssites. Alsof ik de grootste crimineel ooit was. Maar de fans zijn blijven geloven in mij”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik weet nog goed hoe ze, tijdens de bekermatch op Zulte Waregem, rond minuut 60, voor het eerst Ivan Leko’s Bruges Army begonnen te zingen. Rudi Cossey zei: ‘Coach, ze zingen over jou.’ Ik antwoordde dat hij zich moest focussen op de match. Ik kon het niet geloven. Niet veel coaches hebben het privilege dat de fans over hen zingen. Dat maakt me extra trots. We denken hetzelfde over hoe de club zich moet presenteren”, aldus Leko.

Morgen zullen de fans nog één keer hun vertrekkende coach kunnen bejubelen, dat belooft een kippenvelmoment te worden: “Mocht ik niet zo gefocust zijn tijdens een wedstrijd, ik naam mijn iPhone en filmde het.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.