Kippenvel! Spelersbus krijgt zelden geziene ontvangst door massa Clubfans

© Club Brugge

Anderhalf uur voor de aftrap is de spelersbus gearriveerd in Brugge. En zoals verwacht stond een stevig uit de kluiten gewassen legioen Clubfans de spelers en de technische staf op te wachten.

12 mei 2019 16:09 - De bus moest zich onderweg naar Jan Breydel tergend traag een weg banen door een impressionante en luidruchtige mensenzee die – letterlijk en figuurlijk – voor vurige taferelen zorgde in de buurt van De Platse.

Bekijk HIER het filmpje dat Club zelf deelde van de ontvangst van onze blauw-zwarte helden. Wij hebben alvast een stevige déjà vu naar de al even fenomenale beelden van 15 mei 2016. Laat ons hopen dat het resultaat straks navenant is! Come on you Blues!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.