‘KRC Genk én andere Jupiler Pro League-club zijn opties voor Leko’

Philippe Clement heeft samengezeten met Club Brugge en er staat ook een meeting met een buitenlandse club gepland. KRC Genk houdt aldus serieus rekening met een vertrek en ex-Club-trainer Ivan Leko wordt genoemd. Ze krijgen echter concurrentie.

23 mei 2019 06:51 - Gazet van Antwerpen meldt dat Antwerp een optie is voor Leko indien coach Laszlo Bölöni vertrekt bij The Great Old. De Roemeen behaalde goede resultaten afgelopen seizoen, maar kreeg vaak kritiek op zijn spel. Verschillende spelers zouden de tactiek van Bölöni ook niet kunnen smaken.

‘Mocht Laszlo Bölöni bij Royal Antwerp FC vertrekken – als hij geen Europees voetbal haalt of wordt weggekaapt – dan kan ook de Great Old een optie worden: een club met veel potentieel, dicht bij huis, waar Leko goed aangeschreven staat’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.