Leandro Trossard schoffeert Clubfans à la Benito Raman: “Alle boeren zijn homo’s!”

© Racing Genk Culture

Het kampioenenfeestje van Genk was heftig afgelopen nacht met in de hoofdrol een zingende Philippe Clement, maar vooral ook een uit zijn rol vallende Leandro Trossard. De aanvoerder en sterkhouder van Genk vond het nodig om uit te halen naar de fans van Club Brugge.

17 mei 2019 16:52 - In de bekende discotheek Versuz in Hasselt dirigeerde Trossard de vreugdegezangen met de supporters van Genk en een provocatie richting blauw-zwart onbrak niet in zijn repertoire: “Alle boeren zijn homo’s!”, klonk het treiterig.

Op die manier gaat de begaafde flankaanvaller van de Limburgers ex-Buffalo Benito Raman achterna, die in 2015 hetzelfde deed in de Ghelamco Arena. Bekijk HIER de beelden met Trossard in een bedenkelijke hoofdrol.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.