Leko doet bekentenis: “Toen ik Club verliet als speler had ik drie dromen en ze zijn alle drie uitgekomen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

10 jaar geleden zwaaide hij Club Brugge uit als speler en morgen doet Ivan Leko dat hoogstwaarschijnlijk ook nog eens als trainer. En de 41-jarige Kroaat kan met een voldaan gevoel afscheid nemen want hij realiseerde de drie blauw-zwarte dromen die hij destijds al had.

18 mei 2019 17:06 - “Tien jaar geleden, toen ik Club verliet als speler, had ik drie dromen. Mijn vrouw weet dat. De eerste was ooit de coach van Club Brugge te worden. De tweede om er kampioen te worden. En de derde: eens winnen op Anderlecht. Wel, ze zijn alle drie uitgekomen”, onthult Leko in HLN.

Onze emotionele trainer blikt dan ook tevreden terug: “Ik ben supertrots op wat we bereikt hebben: een titel, een Supercup, zes punten in de Champions League, de eerste ploeg die na negen maanden Salzburg kon kloppen in Europa, twee Gouden Schoenen, twee keer Profvoetballer van het Jaar, drie Rode Duivels en nu dus die tweede plaats. Had iemand me dat alles twee jaar geleden gezegd, ik had meteen getekend.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.