Leko en Club met volle moed naar Standard: “We wonnen ook op Gent en Anderlecht”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge staat op drie punten van leider KRC Genk. Ivan Leko en zijn manschappen trekken naar Standard Luik. Puntenverlies is uit den boze voor Blauw-Zwart.

15 mei 2019 14:20 - Een uitwedstrijd op Sclessin is altijd moeilijk, maar Leko trekt met volle moed naar Luik. “Iedereen weet dat we het er moeilijk hebben, maar hetzelfde gold in Gent en Anderlecht, waar we ook wonnen. Pas na onze wedstrijd daar, gaan we naar de uitslag in het Astridpark kijken. De groep heeft zich het hele seizoen getoond om de titel te bereiken en met hoge druk te spelen. Ze staan er wanneer het belangrijk is en dat zal morgen niet anders zijn.”

“We hebben getoond dat we Genk kunnen verslaan, maar we blijven drie punten achterstand hebben”, gaat Leko verder. “Mijn ploeg heeft deze play-offs 19 op 24 gehaald door goed voetbal te spelen, mentaliteit te tonen en passie uit te stralen. Dat heeft mij trots gemaakt. Nu kijken we ernaar uit om het seizoen af te sluiten met een zes op zes, wat een record zou zijn voor Club Brugge in de Play-offs (door de 25 op 30 dan)”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.