Leko geeft uitleg over uitbarsting aan de zijlijn: “Ik ben er niet trots op”

Club Brugge won de topper met 3-2 van KRC Genk. Coach Ivan Leko liet zich na de 2-1 van Openda even gaan en was woedend aan de zijlijn toen het doelpunt dreigde afgekeurd te worden.

13 mei 2019 13:40 - Het leek alsof de Kroaat ook in de clinch ging met KRC Genk-coach Philippe Clement, maar dat is niet het geval. “Die actie was niet tegen Clement bedoeld”, legt Leko aan Het Nieuwsblad uit.

Leko liet zich gaan tegenover de vierde ref. “Philippe is iemand die ik als vriend beschouw. Het was eerder bedoeld tegen de vierde ref. Dat gebeurt me één keer op 2 jaar, maar ik ben er niet trots op”, aldus Leko.

Genk heeft nog alles in handen
“We hebben ervoor gezorgd dat de competitie nog leeft”, vervolgt Leko. “Dit verandert niets aan de titelstrijd. Genk heeft nog steeds alles in handen en speelt al 10 maanden op een superhoog niveau.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.