Leko heeft prachtige boodschap voor “vriend” Clement én is zeker: “Hij zou toptrainer zijn voor Club”

Philippe Clement op persconferentie

Dat Ivan Leko steeds met respect spreekt over de tegenstanders en collega’s is alom bekend, maar voor Philippe Clement heeft hij duidelijk nog wat extra bewondering. Dat bleek vandaag tijdens de persconferentie in de aanloop naar de cruciale kraker tussen Club en Genk.

10 mei 2019 13:41 - “Philippe is een heel goeie trainer, een toptrainer. Ik ben superblij voor hem met wat hij tot nu toe heeft getoond, eerst in Beveren en nu in Genk. Wij zijn vrienden, we zijn vier jaar ploegmaats geweest. Het is altijd mooi om te zien dat een vriend een toptrainer kan zijn”, aldus Ivan Leko.

“Met zijn ervaring van vele jaren hier in Brugge zou Philippe een toptrainer zijn voor Club”, merkt de 41-jarige Kroaat op. “Of ik een goeie coach zou zijn voor Genk? Anderen moet over mijn kwaliteiten als trainer oordelen, ik ben gewoon superblij dat ik iets kan doen dat niet mijn werk is, maar mijn passie.”

En hij voegt er nog aan toe: “Ik kan één ding met zekerheid zeggen en dat is dat ik nu een betere trainer ben dan twee jaar geleden. En ik ben ook een betere trainer dan vorig seizoen. Ik hoop dat ik binnen één of twee jaar opnieuw kan zeggen dat ik progressie gemaakt hebt. Het is een kwestie van elke dag beter te worden. Voor welk niveau ik weggelegd ben, zullen we dan binnen tien jaar wel zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.