Leko komt met update over blessure van in bloedvorm verkerende Diatta

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Geraakt hij tijdig fit voor zondag of niet? De supporters van Club Brugge branden alvast een kaarsje voor Krépin Diatta, die sukkelt met een in Gent opgelopen enkelblessure. Ivan Leko kwam vandaag alvast met een update op de proppen.

10 mei 2019 13:19 - “Krépin miste enkele trainingen, dus we zullen zien. Tijdens de individuele trainingen ging het beter, maar we hebben gelukkig nog twee dagen voor de match van zondag”, aldus Ivan Leko.

“We hopen dat hij kan spelen, maar op dit moment is het nog iets te vroeg om dat met 100% zekerheid te kunnen zeggen”, schetste onze coach de situatie tijdens zijn traditionele persbabbel op vrijdag.

“Voor de rest is iedereen fit, behalve Matej Mitrovic en Thibault Vlietinck. Hun seizoen is voorbij.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.