Leko krijgt kritiek: “Dat wordt hem wel eens verweten”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge blijft geloven in de titel. KRC Genk is echter de autoritaire leider. Coach Ivan Leko krijgt vaak kritiek op zijn tactische keuzes.

01 mei 2019 08:31 - Leko maakt soms opvallende keuzes. ‘Leko probeerde het op Antwerp met Loïs Openda in zo’n rol. Die dwong zelfs een strafschop af, maar de ref floot hem niet. Was dat wél het geval geweest, dan had je dat een geniale zet kunnen noemen, nu was de kritiek hard. Nieuwe rol voor Wesley en geen plaats voor Siebe Schrijvers, de boemerang sloeg terug in Leko’s gezicht’, aldus Peter t’Kint tegenover Sport/Voetbalmagazine.

‘Dat was eerder ook al in Limburg gebeurd’, gaat hij verder. ‘Gedurfde manier van spelen, achterin man op man, maar afgestraft. Oren naar wat meer conservatisme had de Kroaat vooraf niet. Het is wat Leko wel eens wordt verweten: een beetje koppig, te weinig flexibel. Een enorme persoonlijkheid. Iemand omschreef het vorige week als ‘de sterkste persoonlijkheid waarmee hij ooit te maken kreeg’. En dan botst het wel eens.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.