Selectie bekend voor match van de waarheid, één speler valt nog geblesseerd uit

© Club Brugge

21 spelers staan op het lijstje van Ivan Leko voor dé absolute kraker in deze play-offs tussen Club Brugge en Genk. Opvallend is de aanwezigheid van Krépin Diatta, die nog onzeker was door een enkelblessure. Al is er wel nog een onverwachte naam die in extremis wegvalt. Ontdekt hieronder de volledige selectie!

11 mei 2019 14:59 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.