Leko wil (nog) niks kwijt over toekomst, behalve dit: “Ik wil hier met een glimlach kunnen vertrekken”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko werkt zondag mogelijk zijn allerlaatste match af als trainer van Club Brugge. Al wil de 41-jarige Kroaat nog altijd niet in zijn kaarten kijken, ook na de nederlaag op Standard bleef hij mysterieus over zijn toekomst.

17 mei 2019 14:06 - Of het zondag nu wel of niet zijn laatste wedstrijd wordt als T1 van Club Brugge, die onvermijdelijke vraag bleef op Sclessin natuurlijk niet uit. “In voetbal kan alles. Ik heb de voorbije twee jaar alles gegeven voor deze club. We hebben van Club Brugge een instituut gemaakt waarvan iedereen bang is en daar ben ik trots op”, aldus Leko.

“Als zondag mijn laatste wedstrijd wordt dan wil ik hier alleszins met een glimlach kunnen vertrekken. Wat nu in de eerste plaats telt, is evenwel de fans een mooie afsluiter van het seizoen bezorgen. Voor de fans is een match tegen Antwerp uiterst belangrijk en dus zullen we alles geven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.