Limbombe mag al weg in Frankrijk: ‘Aangeboden bij Belgische topclub, maar vooral Spanje wenkt’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Anthony Limbombe had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de Brugse titel en realiseerde vervolgens een transfer naar het Franse Nantes. Eén jaar later mag onze gewezen flankaanvaller echter alweer op zoek naar een nieuwe werkgever.

19 mei 2019 10:11 - De 24-jarige winger, die vorig seizoen in Jan Breydel uitgroeide tot matchwinnaar en Rode Duivel, kostte zijn Franse ploeg 8 miljoen euro, maar een schot in de roos werd zijn avontuur in de Ligue 1 niet.

Een vertrek lijkt dan ook onafwendbaar en intussen zou Limbombe kunnen rekenen op interesse uit Spanje. RCD Espanyol, de ploeg van die andere oude bekende Oscar Duarte, zou interesse tonen. Eerder werd de linksbuiten ook al aangeboden bij het Standard van Michel Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.