Mannaert over Leko: “Club zal dan horen wat zijn beslissing mag zijn”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds onzeker. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Vincent Mannaert zich uit over de Kroaat.

11 mei 2019 07:19 - Het is nog altijd de bedoeling dat beide partijen rond de tafel gaan zitten. “Wij hebben altijd de intentie geuit om op 20 mei, daags na de laatste play-off-wedstrijd, met Ivan (Leko, red.) aan tafel te zitten.”

Leko liet voor de start van Play-Off 1 weten dat hij zijn beslissing al heeft genomen. De geruchten over een eventueel vertrek werden zo sterker. Mannaert laat alvast niet in zijn kaarten kijken. “Dan zal Club Brugge op 20 mei wel horen van Ivan wat die beslissing mag zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.