Mata met verpletterend resultaat verkozen tot ‘Speler van de Maand’

© Play Sports

De fans van Club Brugge hebben Clinton Mata beloond voor zijn sterke prestaties in play-off 1. Onze 26-jarige Angolese flankverdediger werd immers verkozen tot Proximus Player of the Month en dat met een behoorlijk indrukwekkende score.

09 mei 2019 15:31 - Mata kreeg maar liefst 40% van de stemmen en troeft zo met vlag en wimpel Wesley Moraes (17%) en Mats Rits (11%) af. De krachtige en fysiek sterke flankspeler, die al enkele weken op hoog niveau presteert op rechts in de driemansdefensie, is dit seizoen nog maar de vijfde speler van blauw-zwart die de trofee in ontvangst mag nemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.