Mechele is ontgoocheld, maar beseft: “Het is niet vandaag dat we het hebben laten liggen”

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

Voor Brandon Mechele werd het op twee fronten een frustrerende avond. Niet alleen greep hij samen met zijn ploegmakkers naast de titel, hij liep ook nog eens tegen een gele kaart aan waardoor hij zondag tegen Antwerp geschorst moet toekijken.

17 mei 2019 13:58 - “Het is niet vandaag dat we het hebben laten liggen. Tijdens de reguliere competitie hebben we te vaak punten laten liggen en hier jammer genoeg ook weer. Standard stond sowieso al laag vandaag om op de counter te mikken, maar na de rode kaart gingen ze nog lager op de eigen helft staan”, aldus onze beresterke centrale verdediger.

“Op enkele stilstaande fases na heeft Standard niet veel getoond, maar we laten vooral zelf onze kansen liggen en missen dan ook wat creativiteit om er door te geraken. Deze ontgoocheling gaat toch wel een tijdje blijven hangen. Voor onze fans moeten we nu proberen van het seizoen mooi af te sluiten, al ga ik die mach jammer genoeg missen”, betreurt Mechele.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.