“Met alle respect voor Genk, maar Club Brugge is ook nog altijd een grotere club”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Philippe Clement mag zich sinds gisteren de nieuwe trainer van Club Brugge noemen. Maar hoe reageren de analisten en commentatoren op de overgang van de Genkse kampioenenmaker naar Jan Breydel?

25 mei 2019 11:31 - “Clement is – nog meer dan andere ex-spelers – ongelooflijk verknocht aan Club Brugge. Hij heeft er een heel lange carrière als speler achter de rug en was er ook lang als assistent aan de slag. Zijn bloed is dus blauw-zwart. Hij heeft ook een verleden bij Genk en dus zeggen ze daar dat hij ook blauw-wit bloed in zijn aderen had. Maar blijkbaar is zijn passie voor Club groot”, analyseert Peter Vandenbempt bij Sporza.

“In een trainerscarrière moet je ook je momenten grijpen. Als Leko niet weg was gegaan bij Club, blijft Clement gewoon bij Genk, denk ik.  Met alle respect voor Genk, maar Club is ook nog altijd een grotere club. Hij kent er het huis en hij kan er bouwen aan een ploeg. Op termijn zijn daar misschien meer mogelijkheden”, oordeelt de voetbalman van Radio 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.