Misnoegde Clubfans voelen zich opnieuw bestolen en hebben het compléét gehad met Boucaut

© Play Sports

Had de match van gisteravond op Standard anders kunnen aflopen? Jazeker, want iets na het uur opende Club Brugge verdiend de score, maar het doelpunt van Wesley werd afgekeurd voor een voorafgaande duwfout van Openda. Tot groot ongenoegen van de Clubfans, die moesten terugdenken aan twee andere cruciale fases in ons nadeel.

17 mei 2019 14:42 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.