Niet iedereen heeft begrip voor keuze van Clement: “Volksverlakkerij” en “Cinema”

Philippe Clement op persconferentie

De overgang van Philippe Clement van kampioen KRC Genk naar zijn oude en grote liefde Club Brugge weekt zoals verwacht heel wat reacties los. En die zijn heus niet allemaal positief.

25 mei 2019 11:48 - “Het toneelstukje tussen Philippe Clement en Club was nergens voor nodig. Het was volksverlakkerij. Tussen de twee viel al lang niets meer te onderhandelen. Ze waren van elkaar. Dat waren ze al voor het einde van de competitie. Toen Ivan Leko te horen kreeg dat hij mocht ophoepelen, zat Clement reeds op het balkon van Jan Breydel”, schrijft Hugo Camps in HLN.

“De gespeelde geheimdoenerij deed nogal provinciaals aan. Ik begrijp dat de coach zich nog even wou laten kennen als slachtoffer van een verscheurende keuze. Na zijn snelle overstap van Waasland-Beveren naar Genk werd de loyaliteitsvraag gesteld. Of hij misschien een jobhopper was? Dat is hij niet, meer even ontstond de indruk dat hij van club veranderde zoals wij, dagloners, van ondergoed”, meent de scherpe columnist.

“De zogenaamde onderhandelingen met Racing Genk over een verlenging van zijn contract waren lieve cinema. Een coach die de landstitel heeft gepakt, laat zijn ploeg niet zonder schroom in de steek. De publieke opinie moest eerst even gemasseerd worden”, besluit Camps.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.