OFFICIEEL: Club en Ivan Leko zetten punt achter succesvolle samenwerking

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

De kogel is door de kerk: Ivan Leko is volgend seizoen geen trainer meer van Club Brugge. Dat heeft de club afgelopen middag officieel bekendgemaakt via de officiële website.

21 mei 2019 11:17 - Wat al een hele tijd in de lucht hing, is nu dus ook voor de volle 100% zeker: de wegen van Ivan Leko en Club Brugge scheiden na twee seizoenen. De Kroatische trainer bezorgde blauw-zwart een titel, eindigde dit seizoen als tweede en pakte ook de Supercup.

Ook de rest van de huidige technische staf zal Jan Breydel verlaten, dat betekent dus dat we ook afscheid nemen van T2 Rudi Cossey, T3 Edward Still, keeperstrainer Tomislav Rogic en video-analist Nicolas Still.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.