OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met eerste zomertransfer

© Club Brugge

U kon gisteren al lezen dat blauw-zwart op het punt stond om een eerste slag te slaan op de transfermarkt en intussen is de deal zelfs al in kannen en kruiken. Welkom Odilon Kossounou!

08 mei 2019 14:34 - De uittredende landskampioen bereikte vandaag een akkoord met het Zweedse Hammarby IF over de transfer van de 18-jarige verdediger uit Ivoorkust. Kossounou tekent in Jan Breydel een contract voor vier jaar.

“Odilon geldt als een groot talent dat zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. Hij legde gisteren en vandaag met succes zijn medische testen af en sluit aan bij het begin van de voorbereiding op volgende seizoen. Hij wordt de eerste Ivoriaanse speler bij Club”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.