Ontgoochelend seizoen krijgt toch nog speciale wending voor goaltjesdief Jelle Vossen

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen begon sterk aan het seizoen, maar een vervelende knieblessure in oktober en de ontbolstering van Siebe Schrijvers zorgden ervoor dat de Limburgse publiekslieveling zich nog amper kon onderscheiden. Al was er zondag wel nog een belangrijke goal.

23 mei 2019 19:53 - De 30-jarige spits tekende tegen Antwerp voor de belangrijke 2-2 gelijkmaker. Voor Vossen zijn vijfde treffer van het seizoen, maar vooral ook zijn 125ste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League. Een bijzonder straffe statistiek en wie weet komen er volgend seizoen weer (flink) wat goals bij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.