Ook assistenten van Leko (moeten) weg in Brugge: “Niemand begrijpt waarom Ivan moet vertrekken”

Ivan Leko en Rudi Cossey

Het vertrek van Ivan Leko bij Club Brugge zorgt meteen ook voor een algemene exodus in de sportieve staf. Ook de assistenten van de Kroaat moeten namelijk weg en dat vindt T2 Rudi Cossey erg jammer.

21 mei 2019 13:53 - “Deze ochtend heb ik een onderhoud gehad met Vincent Mannaert en daar is duidelijk gemaakt dat mijn contract niet wordt verlengd. Dus net als Ivan moet ik op zoek naar een andere club”, vertelt Cossey aan Sporza.

“Ik vind het bijzonder jammer. Als je gedurende twee jaar zulke prestaties levert, dan verwacht je niet dat je opzij wordt geschoven. Het is nu zo, ze willen een nieuwe wind in Brugge en dan moet je dat in de huidige gang van zaken in het voetbal kunnen accepteren”, aldus onze ex-speler.

“We hebben tijdens die twee jaar altijd meegedaan voor het allerhoogste en geprobeerd het maximum uit die spelersgroep te halen. Ik denk dat de balans enkel positief is. Niemand begrijpt dan ook waarom Ivan moet vertrekken uit Brugge”, besluit de assistent van Ivan Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.