Ook op Twitter nemen blauw-zwarte fans massaal afscheid van hun coach

© Play Sports

De manier waarop Ivan Leko na afloop van de met 3-2 gewonnen match tegen Antwerp op handen werd gedragen door de fans was verbluffend en emotioneel, maar ook op de sociale media haalden de supporters van Club Brugge alles uit de kast om hun succescoach te bedanken.

19 mei 2019 22:52 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.