Opsteker voor Club in aanloop naar (thuis)match van het jaar tegen Genk

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Voor Club Brugge was het zondag even slikken toen uitblinker Krépin Diatta na de eerste helft in de kleedkamer moest blijven met een enkelblessure. Het goede nieuws is echter dat de winger toch in aanmerking komt voor de kraker van aanstaande zondag tegen Genk.

07 mei 2019 19:42 - Diatta draaide voor rust de Gentse defensie tureluurs met zijn versnellingen en flukse dribbels, maar thuisspeler Roman Bezus verkocht onze flankspeler in bloedvorm al snel een venijnige trap op de enkel. Die was zo stevig dat de 20-jarige Senegalees uiteindelijk de strijd moest staken.

Het Laatste Nieuws plaatste gisteren nog een vraagteken bij de beschikbaarheid van Krépin Diatta voor de cruciale partij tegen Genk van komende zondag, maar vandaag klinkt het al positiever: de enkelblessure blijkt mee te vallen en enkele dagen rust zouden wonderen kunnen doen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.