Pakkend eresaluut aan Leko: “Je gaf ons zoveel energie, passie, strijdlust… Bedankt daarvoor!”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Binnen enkele uren neemt Jan Breydel op ongetwijfeld emotionele wijze afscheid van Ivan Leko. De 41-jarige Kroaat en ex-speler van blauw-zwart nestelde zich op amper twee seizoenen tijd nog wat dieper in de harten van de Clubfans. Een mooi eresaluut is dan ook wel gepast.

19 mei 2019 12:18 - In zijn allerlaatste blogbericht van het seizoen besteedt Jim Neyt de nodige aandacht aan onze afscheidnemende coach: “Nog één keertje Ivan Leko’s Bruges Army minutenlang laten weergalmen met dat ritmische handgeklap. Het zal zo intens en gemeend aanvoelen”, klinkt het emotioneel.

“Ivan, je gaf ons zoveel energie, passie, strijdlust.. Kortom hetgeen onze ploeg typeert. Bedankt daarvoor! Het moment dat tijdens het zingen van jouw song je de tribunes zal bekijken met scherpe ogen die even later emoties zullen vertonen. Ja, dan zullen ook mijn ogen waterachtig aanvoelen. Pure emotie! Want Club bezielt en beroert.”

And after all, you're my wonderwall.Straks maken we ons op om voor de laatste keer dit seizoen naar Jan Breydel te…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zaterdag 18 mei 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.