Rits eiste tegen Gent alle aandacht op met speciale viering van zijn goal én er zit leuk verhaal achter

© Play Sports

Mats Rits kroonde zich afgelopen zondag tot matchwinnaar tegen AA Gent, maar nog opvallender dan zijn knappe goal was de manier waarop hij de 0-1 vierde. Onze controlerende middenvelder leek wel een schildergebaar te maken.

07 mei 2019 09:32 - En wat blijkt? Mats Rits stond wel degelijk in de lucht te schilderen, een verwijzing naar een accidentje van één dag eerder. Op zaterdag had klusjesman Rits bij hem thuis een legplank gemonteerd in zijn garage maar ’s avonds bleek dat de verfpot die op de plank stond naar beneden was gedonderd.

Aangezien de 25-jarige middenvelder op tijd in zijn bed moest kruipen om voldoende uitgerust te zijn voor de trip naar de Ghelamco Arena moest hij het niet bepaald kleine opkuiswerk overlaten aan zijn verloofde en familie. Dat hij een dag later fris als een hoentje kon scoren, had hij dus ook aan zijn omgeving te danken, vandaar de bijzondere doelpuntenviering.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.