Rits kijkt terug op geslaagd debuutseizoen: “Daar ben ik de trainer zeker dankbaar voor”

Dankzij een felbevochten zege tegen Antwerp kunnen onze spelers toch nog met een positief gevoel de vakantie in en dat geldt al zeker voor Mats Rits. Onze centrale middenvelder kan immers terugblikken op een individueel meer dan geslaagd seizoen, mede dankzij de coach.

20 mei 2019 08:19 - “Ik werkte alvast graag met Ivan Leko. We hebben goeie resultaten geboekt en hij was altijd correct. Ik leerde veel bij en heb meer gespeeld dan in eerste instantie verwacht werd. Daar ben ik hem zeker dankbaar voor”, aldus de 25-jarige speler die gisteren verrassend als verdediger opereerde.

“Persoonlijk sluit ik dit seizoen af met een goed gevoel. Jammer dat we geen kampioen zijn, maar over het algemeen hadden we een goed seizoen en een mooie Europese campagne. We stuitten op een goed Genk, al hebben we het niet verloren in de play-offs. Het was in de matchen thuis tegen Waasland-Beveren, Moeskroen en Zulte Waregem dat we het hebben laten liggen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.