RSCA-fans drukken Brugse hoop de kop in: “Geen paniek Genk, donderdag laten we jullie wel winnen”

Door een ironische speling van het lot moet Club Brugge donderdag rekenen op de medewerking van Anderlecht. Paars-wit ontvangt namelijk Genk en kan ons – tegen wil en dank – aan de titel helpen. Een scenario dat de RSCA-fans duidelijk doet huiveren. En ook de fans van blauw-zwart moeten ongewild “supporteren” voor de vijand.

14 mei 2019 08:41 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.