Scheidsrechtersbaas is formeel: Wesley maakte géén fout voorafgaand aan de 2-1

©  Club Brugge

Er was zondag flink wat te doen over het forse duel tussen Wesley en Aidoo voorafgaand aan de 2-1 van Club tegen Genk. Vooral de fans van de Limburgers waren furieus en ook Philippe Clement had na afloop zijn bedenkingen. Maar wat zegt nu de baas van de scheidsrechters over de veelbesproken fase?

15 mei 2019 17:49 - “De VAR komt terecht niet tussen in het duel tussen Joseph Aidoo en Wesley Moraes voorafgaand aan het tweede doelpunt van Club Brugge”, klink het kort en krachtig bij Johan Verbist.

Ook de strafschop in het voordeel van blauw-zwart wordt besproken:
“In een duel in het strafschopgebied tussen Dewaest en Openda is er contact tussen beide spelers. Loïs Openda gaat neer maar de scheidsrechter laat doorspelen”, aldus de coördinator arbitrage van de KBVB.

“Na de VAR-tussenkomst wordt er een strafschop gegeven. Hier had de VAR niet moeten tussenkomen, de scheidsrechter is in deze fase niet clearly wrong.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.