Openda krijgt lof van ex-Clubcoach: “Snelste jongen die ik ooit heb meegemaakt”

Wat een invalbeurt zondagavond van Loïs Openda. Onze nog altijd maar 19-jarige spits kwam op het uur Siebe Schrijvers aflossen en bedankte voor het vertrouwen met een goal en een uitgelokte penalty. Van een gouden wissel gesproken, zo oordeelde ook Jacky Mathijssen.

13 mei 2019 22:19 - Nog maar één doelpuntje had de Luikse aanvaller dit seizoen op zijn teller staan: “Zijn afwerking, dat was een beetje het euvel. Hij is supersnel, onwaarschijnlijk snel zelfs. Eigenlijk is Loïs de snelste jongen die ik ooit, ook als actief voetballer en trainer, heb meegemaakt”, klinkt het lovend.

“Dat zal ook een van de redenen zijn waarom hij toch regelmatig in het team komt. Wat bij Club Brugge niet lukte, met name scoren, dat lukte bij mijn nationale U19 wel. Ik ben superblij voor hem en die 2-1 is toch mooi afgewerkt, binnenkantje voet richting de tweede paal”, aldus Mathijssen.

“Openda heeft gedaan wat hij moest doen en kon zijn geluk niet op. Misschien dwingt hij met deze invalbeurt zelfs een selectie voor de nationale U21 af en het is hem van harte gegund”, stelt onze Limburgse ex-coach in Studio Live.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.