Thomas Meunier strooit op Twitter nog wat extra zout in de Gentse bekerwonde

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier was er na de knappe bekerzege van KV Mechelen als de kippen bij om de laureaat van de Croky Cup 2019 te feliciteren op Twitter. En uiteraard mocht ook een steekje richting de verliezende rivaal van blauw-zwart niet ontbreken: “Club blijft de beste!”

01 mei 2019 19:30 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.