Vadis jende Club voor de bekerfinale, die uitspraak ontploft nu in zijn gezicht

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Vadis Odjidja liet in de aanloop naar de bekerfinale optekenen dat hij maar wat graag de trofee wilde showen in de thuismatch tegen Club Brugge. Een uitdagende uitspraak die na de 2-1 nederlaag tegen KV Mechelen in zijn gezicht ontploft.

01 mei 2019 20:04 - Onze ex-middenvelder, die de voorbije maanden al vaker liet uitschijnen dat hij niet veel voeling meer heeft met blauw-zwart, stelde het volgende in Sport/Voetbalmagazine “Ik weet dat we een paar dagen na de bekerfinale thuis spelen tegen Club Brugge. Het zou mooi zijn om die beker daar aan het publiek te kunnen tonen.”

Dat zal er zondag dus niet van komen, tot groot jolijt van de opmerkzame Clubfans die de jennende uitspraak van Vadis overduidelijk hadden gelezen en in het achterhoofd hadden gehouden. Tja, iets met een boemerang en een gezicht, zeker? Dat uitgerekend Nikola Storm en Germán Mera, nota bene twee ex-spelers van Club, vandaag ook nog eens voor de Mechelse doelpunten zorgden, maakt het leedvermaak alleen maar groter.

De Buffalo’s 😂😂😂 Bedankt Nikola Storm en Germain Mera 🔵⚫️

Geplaatst door De duikavonturen van Brecht Dejaegere op Woensdag 1 mei 2019

En net twee ex-spelers nekken de kwekkers :DBRUGES BOYS WINNING A TROPHY! Club Brugge Primeur

Geplaatst door Club Brugge Primeur op Woensdag 1 mei 2019

En toen zei Gent, we gaan ne keer de beker winnen en ons seizoen redden😂Forza KVM!

Geplaatst door Bruges Front 1891 op Woensdag 1 mei 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.