Verhaeghe strijdvaardig: “Niet veel ploegen doen ons dat na en volgend jaar zullen we er opnieuw staan”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Niet alleen bij de technische staf en de spelers was de ontgoocheling over de gemiste titel groot, ook voorzitter Bart Verhaeghe had graag een nieuw titelfeestje gebouwd. Maar het mocht dus niet zijn, wat niet wegneemt dat onze voorzitter zich een sportieve en ambitieuze verliezer toont.

19 mei 2019 11:41 - “Dat is sport hé. Sportmannen moeten kunnen winnen en verliezen. Vandaag moeten we Genk feliciteren met hun verdiende titel en hopelijk doen ze het goed in de Champions League”, klinkt het bij Sporza.

“We hebben in Luik misschien van onszelf verloren, maar je moet het ook in een breder perspectief zien. De laatste jaren werden we eerste, tweede, eerste en nu weer tweede. Niet veel ploegen doen dat ons na en we zullen er volgend jaar opnieuw staan”, verzekert onze sterke man.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.