Verliest Club misschien toch Hans Vanaken? “Ik hoor dat PSV en Ajax geïnteresseerd zijn”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Hans Vanaken liet onlangs nog verstaan dat hij nog altijd gelukkig is bij Club Brugge en niet meteen denkt aan een vertrek, maar wat als de buitenlandse clubs straks aan zijn mouw trekken? En dat zou na dit seizoen weleens echt het geval kunnen zijn.

16 mei 2019 11:26 - Onze 26-jarige spelmaker is alweer bezig aan een fenomenaal seizoen met duizelingwekkende statistieken: 14 goals en 16 assists in competitieverband. Het zou dan ook straf zijn als komende zomer geen enkele buitenlandse club aan onze Limburgse nummer 10 denkt.

“Ik hoor dat PSV en Ajax geïnteresseerd zijn. Dat kan een eerste opstap zijn voor Hans”, meent Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. “Bij Ajax zou hij meer in de kijker lopen dan bij Club. Al past PSV misschien beter voor hem, die club is toch iets warmer.”

Vanaken die vertrekt, het zou een stevige aderlating zijn voor Club. Dat beseft ook Franky Van der Elst: “Hans vervangen, is heel moeilijk. Hij is tenslotte het brein van Club. Er zijn veel spelers die zich belangrijk hebben gewaand voor Club, maar geen enkele haalde het rendement van Hans.”

Ons clubicoon vervolgt: “Sinds hij in eerste klasse zit, heeft hij elk seizoen een tiental goals en evenveel assists. Dat bewijst zijn klasse.
Voor mij is hij de beste transfer in België van de laatste jaren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.