Vormer ontsnapt aan horrorblessure na gemene tackle, dader riskeert drie speeldagen schorsing

© Play Sports

Voor Ruud Vormer had de verloren match op Standard al vroeg afgelopen kunnen zijn. Onze kapitein moest na een halfuur een vreselijke tackle van Collins Fai incasseren. De Kameroense dader kreeg eerst geel, maar na tussenkomst van de VAR dan toch rood.

17 mei 2019 15:43 - De beelden van de zware aanslag op het been van Vormer zijn niet mooi om te zien en de uitsluiting was dan ook meer dan terecht. En daar blijft het niet bij: Fai riskeert ook nog eens een schorsing van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro, dat is namelijk de vordering van de KBVB. Het bondsparket maakt dan ook duidelijk gewag van een “brutale fout”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.